Shinobi Legends Forum - Shinobi Legends Game Site

Please login or register.

Login with username, password and session length
Advanced search  

News:

Please petition corrupted/Badnavs in game, nothing can be done from the forums.

Author Topic: Login bug for me?  (Read 1674 times)

ghostchaox

  • Guest
Login bug for me?
« on: October 15, 2006, 07:17:47 PM »

I was on last night playing and tried to log out but it just froze.... so i just closed my browser and turned the computer off.

This morning i tried to log in, i was at the same exact spot i was last night and couldnt log out or start a new day.

Is anyone else having this problem  :-?
Logged

klaymank

  • Hero Member
  • *****
  • Karma: +104/-132
  • Offline Offline
  • Posts: 3986
  • RUN PAC MAN RUN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    • View Profile
Re: Login bug for me?
« Reply #1 on: October 15, 2006, 07:20:06 PM »

You probaly have bad nav.Petition this problem before posting it here if it doesnt work after you petition then post here next time.
Logged
I'm like the Doctor. I'm always bouncing around time and space.

ghostchaox

  • Guest
Re: Login bug for me?
« Reply #2 on: October 15, 2006, 07:21:19 PM »

Oh, i already petitioned it.

In my url it does say like badnav/
Logged

klaymank

  • Hero Member
  • *****
  • Karma: +104/-132
  • Offline Offline
  • Posts: 3986
  • RUN PAC MAN RUN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    • View Profile
Re: Login bug for me?
« Reply #3 on: October 15, 2006, 07:23:54 PM »

then one of the mods will fix it when they get a chance
Logged
I'm like the Doctor. I'm always bouncing around time and space.
 

Page created in 0.062 seconds with 30 queries.