Shinobi Legends Forum - Shinobi Legends Game Site

Please login or register.

Login with username, password and session length
Advanced search  

News:

Ever wondered if your ideas have been talked about in the forum already? Well, try out the "search" option, where all your questions can be answered.

Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - Neji

Pages: 1 ... 408 409 [410]
6136
Announcements / Content
« on: February 19, 2006, 11:04:21 PM »
[b:6600d2e90c]
pornographic content
rude behaviour
rude language
racism[/b:6600d2e90c]

is not tolerated on this server!

6137
Announcements / Donations
« on: February 19, 2006, 06:47:07 PM »
Anyone who likes this game and has the possibility to do so:

Please donate to this server if you enjoy the game.

With donations, I can keep this server up and upgrade if there are more donations than the current upkeep.

Everything will be put int

6138
Bugreports /
« on: February 18, 2006, 11:54:52 PM »
Fine :D

6139
Bugreports /
« on: February 18, 2006, 01:57:58 PM »
Try again, I fixed your navs.

The button I implemented was not available to you as you only see the last page *you* hit...the page doesn't get reloaded.

6140
Bugreports /
« on: February 18, 2006, 11:13:48 AM »
please petition or give me your name.

fishing in dark waters without knowing where to look is futile.

6141
New Features /
« on: February 17, 2006, 09:20:40 PM »
Also added

"Kabuto" Module today. (you will come across this in the forest)

6142
Feature Requests / How to post here
« on: February 17, 2006, 02:53:04 PM »
Post here providing at least:

-where you want changes
-what do you want to have changed
-how this should be achieved


As currently the admins are rather busy keeping the server up, new inventions won't happen on daily basis.

 :twisted: :evil:

6143
Bugreports /
« on: February 17, 2006, 02:29:55 PM »
Yes, I had to take a deep look into the code and sorted out that somehow the date/time functions triggered this, yet they seemed to run fine...

So I dedided to synchronize everything anew... that's why I installed a new version of the core files.

T

6144
New Features / New Modules
« on: February 17, 2006, 08:36:45 AM »
I installed 2 new modules:

a) Tsunades Game Parlor in Konoha
b) Tsubakis Giftshop in Water Country.

6145
Bugreports /
« on: February 17, 2006, 08:35:17 AM »
Yesterday I updated the game software, after a few tries it should work out now.

6146
Bugreports /
« on: February 16, 2006, 10:46:57 PM »
Hmmm... I hardcoded the link into the file, it should be the "Continue" as it worked here for me too...

6147
Bugreports /
« on: February 16, 2006, 09:10:16 PM »
I had that too, I waited for users if this happens there.

Ok, I will reset all navs. That solves this issue.

edit: seems like this still happens *hmmm* haven't had such an error before in any installation. I am looking through.


edit: I fixed it

6148
Announcements / New Server
« on: February 16, 2006, 07:18:56 PM »
Okay, this is the new v-server I rented.

It should work, yet it seems to be very slow.
I am investigating this matter.

Pages: 1 ... 408 409 [410]

Page created in 0.129 seconds with 34 queries.